Hur du kan ge stöd till din favoritklubb

Att ge bidrag till sin favoritklubb är alltid bra eftersom du bidrar till att klubben och det klubben stödjer får finnas kvar. Ofta ger fotbollsfans stöd till sina favoritklubbar för att laget ska fortsätta även om det periodvis skulle gå dåligt. Det finns flera sätt att stödja. Du kan antingen gå med i ditt favoritlags supporterklubb. Då betalar du en medlemsavgift som blir som ett stöd. Som medlem får du dessutom ta del av många förmåner som rabatter. Förutom att vara medlem kan du även engagera dig för att få in pengar till din favoritklubb. Många säljer bingolotter och liknande för sin favoritklubbs räkning. Skulle du inte riktigt ha tid att engagera dig fullt så mycket kan du bidra med att köpa säsongsbiljetter och liknande.

En klubb som verkligen fick in ett rejält stöd var Malmö FF som satte igång en insamling till flyktingkatastrofens offer. Att klubbar vill få in stöd för välgörenhet är inte ovanligt, något som är väldigt bra. Tillsammans med Unicef drog Malmö IF igång en rejäl insamling. Tydligen ville många människor hjälpa sin favoritklubb, för på bara ett knappt dygn hade klubben fått in 140 000 kronor. Efter ytterligare ett par timmar var summan uppe på 190 000 kronor. För att vara första gången Malmö IF ordnade denna sortens insamling, blev bidraget rekordstort.

Hjälp din favoritklubb med stöd

Att många fotbollslag och andra föreningar kan fortsätta att spela och utvecklas, beror till stor del på de som ger bidrag. Många idrottsföreningar har stora fans som alla ger stöd för att fortsätta se sina favoriter spela. Om du själv vill ge stöd och hjälpa din favoritklubb att finnas, kan du göra på olika sätt. Förutom ett större engagemang kan du alltså skänka pengar, köpa heja-saker och köpa säsongsbiljetter. Det bästa med att få ge stöd till sin favoritklubb är gemenskapen som kommer på köpet.

Stöd din favoritklubb och få en härlig gemenskap i gengäld