Lotteri för välgörenhet

Det finns många människor som vill engagera sig i välgörenhet och ofta brukar de få bra stöd. En del startar lotteri för välgörenhet och låter då intäkterna gå oavkortat till en välgörenhetsorganisation. Att bidra till en bättre värld behöver inte vara dyrt. Genom att köpa lotter för välgörenhet, bidrar du till något bra. Om alla köpa lotter från lotteri med välgörenhetssyfte skulle man snabbt få ihop en stor summa. Kanske kan du själv dra igång ett lotteri? För att folk ska vilja vara med behöver du förmodligen ha någon slags vinst, men det behöver ju inte vara något dyrt. Ofta vill folk hjälpa till på grund av välgörenheten och bryr sig mindre om eventuella vinster.

Om du själv vill köpa lotter till ett lotteri för välgörenhet, finns det många att välja på. Du kan googla på välgörenhetslotteri för att se om det hålls något sådant just nu. Förutom lotter med välgörenhetssyfte finns även många andra saker där du kan bidra med stöd. Ofta hålls det galor och liknande där man försöker få in så mycket pengar som möjligt. När du är med i ett lotteri för välgörenhet kan du vinna olika saker. Men de flesta som spelar bryr sig inte så mycket om själva vinsten. Att bara få vara med och bidra till något bra brukar för de flesta räcka. Om du själv vill anordna ett lotteri för välgörenhet behöver du kolla upp reglerna hos Lotteriinspektionen.

Dra in pengar med hjälp av lotteri

Eftersom det är lotteriinspektionen som delar ut tillstånd för att ha lotteri, är det via dem du behöver gå. Förutom att hålla ett lotteri för välgörenhet, finns det dock många andra saker du kan göra för att bidra. Du kan till exempel rensa ur förrådet och ha en loppis. Om du vill skänka alla dina intäkter till välgörenhet kan du skriva det på en stor skylt. Att folk får reda på att du ger dina intäkter till välgörenhet kan även öka försäljningen.

Lotteri som skänker alla intäkter till välgörenhet kan du hitta på flera ställen